×

Huurprijzen

Wat zijn de kosten?

De prijzen van de Caferacer zijn als volgt:

De 17 of 15 persoons fiets hele dag (10 uur) -  EUR 210,--
De 17 of 15 persoons fiets halve dag (4 uur) - EUR 135,-- *
De 10 persoons fiets hele dag   (10 uur) - EUR 125,--
De 10 persoons fiets halve dag (4 uur) - EUR 95,--*
De ambulance voor de 17 of 15 persoons fiets - EUR   30,--


Borgsom:
Bij aanvang huur wordt naast het huurbedrag ook een borg gevraagd. Deze bedraagt EUR 150,-- voor elke afzonderlijke fiets en ontvangt u terug wanneer u de Caferacer weer in goede orde terug brengt. Eventuele schades aan de Caferacer, danwel de aanhangers of toebehoren, worden verrekend met de borg.

Let op:
Als u 3 weken van te voren annuleert bereken we 30% van de huursom, bij een week van tevoren 70% (bij slecht weer in overleg).

Diversen:
Het bier wordt verkocht per heel vat. Een 20 liter vat kost EUR 80,-- en een 50 liter vat EUR 200,--. Aangebroken vaten dienen in zijn geheel afgerekend te worden, ongeacht restant dat in het vat achterblijft. Koppeling en koolzuurfles wordt door ons verzorgd. Plastic bierglazen worden niet meegeleverd. Het is toegestaan uw eigen bier mee te nemen.

Transport:
Bij een hele dag huur kunnen we de fietsen brengen en ophalen. Hier rekenen we de gereden kilometers, met een minimum van EUR 30,--. Breng- en haalservice: EUR 0,75 cent p/km. U kunt vanzelfsprekend ook de Caferacer komen afhalen, bij huur van een halve dag is dit ook gewenst. Een geldig rijbewijs BE is verplicht. Wij raden u aan hiervoor een sterke personenauto, bedrijfsbus of terreinwagen te gebruiken. Het trekkende voertuig moet een eigen gewicht hebben van minimaal 1500 Kg. U kunt de autoambulance van de Caferacer hiervoor huren. Deze aanhanger beschikt over rijdplanken en een lier voor het op en aftakelen van de Caferacer.

Huur van de ambulance is EUR 30,--. 
(Gewichten: Ambulance incl. 17 persoons fiets: +-. 1450 Kg., Ambulance incl. 15 persoons fiets: +-. 1250 Kg., Ambulance incl. 8 persoons fiets: +-. 600 Kg.) 

*) Bij huur van een halve dag dient de gehuurde fiets dient zelf gehaald en gebracht te worden.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking?

De Caferacer
Piepersweg 7
7122 JA  Aalten


info@decaferacer.nl

Privacycentrum | Copyright by De Caferacer